Lieve mensen,

De volgende proeverij zoals vooraf al gemeld staat weer op het programma en wel weer een verrassingsproeverij van Warehouse nr. 8.

Dirk van Wanrooy heeft contact gehad met zijn Duitse leverancier en die heeft nieuwe bottelingen ontvangen vanuit Schotland!
Alle bottelingen zijn weer single cask en in Nederland exclusief voor Liquid Gold.

De proeverij zal plaatsvinden op vrijdagavond 25 september 2020 en de gegevens omtrent de verbinding en eventuele combinaties met hapjes ontvangt u direct na inschrijving.
Aanvang van de proeverij is om 20.00 uur.
De kosten bedragen dit keer 28,00 euro.
Verzendkosten 8,00 euro.
Heeft u een bestelling voor meerdere personen waarbij we op meerdere adressen moeten bezorgen, stuur ons dan email (bestellen@liquidgold.nl) dit kan namelijk niet via de website

Helaas je bent te laat voor deze proeverij. Geen proeverij missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

Lees de ervaring van anderen tijdens onze proeverijen

Wat een belevenis weer deze avond! Echt knap dat jullie elke keer weer zo’n uitdagende en verrassende proeverij samen weten te stellen! Wij zijn vaste bezoekers en bewonderaars. Groet van Linda en Henry Sernee

Deze heren… GOUD. Als je van whiskey houdt en een leuke leerzame avond wilt beleven moet je echt hier zijn. Veel dank voor de organisatie van deze superleuke en vermakelijke avond! Wij kunnen niet wachten tot de volgende editie!

Erg leuk met bijzondere smaken en goede verhalen, Jeroen

Elke keer weer genieten van fantastische whisky’s, deskundig commentaar en het gebruikelijke dollen tussen de twee heren!

Graag tot ziens op het net, met vriendelijke groet,

LIQUID GOLD SPECIAALSLIJTERIJ

Dirk en Kitty van Staden.