Lieve mensen,

We gaan weer verder met de laatste whisky proeverij voor de vakantie.
Ook dit maal op afstand met de inmiddels bekende beeldverbinding.
Het is weer mogelijk dat u schriftelijk vragen stelt die gedurende de presentatie worden beantwoord.

Het wordt weer een verrassingsproeverij maar nu met whisky’s van Murray McDavid, eveneens een onafhankelijke Schotse bottelaar, geïmporteerd door High Spirits.

  • De proeverij zal plaatsvinden op vrijdagavond 19 juni 2020 en de gegevens omtrent de verbinding en eventuele combinaties met hapjes ontvangt u direct na inschrijving.
  • Aanvang van de proeverij om 20.00 uur.
  • De kosten bedragen dit keer 25,00 euro.
  • Verzendkosten 8,00 euro.
  • Heeft u een bestelling voor meerdere personen waarbij we op meerdere adressen moeten bezorgen, stuur ons dan email (bestellen@liquidgold.nl) dit kan namelijk niet via de website.

Lees de ervaring van anderen tijdens de proeverij 29 mei

Wat een belevenis weer deze avond! Echt knap dat jullie elke keer weer zo’n uitdagende en verrassende proeverij samen weten te stellen! Wij zijn vaste bezoekers en bewonderaars. Groet van Linda en Henry Sernee

Deze heren… GOUD. Als je van whiskey houdt en een leuke leerzame avond wilt beleven moet je echt hier zijn. Veel dank voor de organisatie van deze superleuke en vermakelijke avond! Wij kunnen niet wachten tot de volgende editie!

Erg leuk met bijzondere smaken en goede verhalen, Jeroen

Elke keer weer genieten van fantastische whisky’s, deskundig commentaar en het gebruikelijke dollen tussen de twee heren!

Als u dit bericht ziet bent u te laat met het bestellen voor deze proeverij. Wilt u in het vervolg geen proeverij missen, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief. 

Graag tot ziens op het net, met vriendelijke groet,

LIQUID GOLD SPECIAALSLIJTERIJ

Dirk en Kitty van Staden.