Links

Op deze pagina vindt u links naar een groot aantal andere interessante sites. Hierbij is een onderscheid gemaakt tussen sites van onze leveranciersverenigingenwhisky-cafés en diverse andere sites die met whisky te maken hebben. 

Wij werken samen met....

Onze leveranciers

 Whisky-verenigingen

Lucky Seven Site van zeven liefhebbers van Single Malt whisky. Wij nemen aan dat ze vanaf nu hun drankjes bij ons komen kopen.


Whisky-cafés

Café Briljant
(Haarlem)
Leuk café met een goed assortiment whisky's en regelmatig whiskyproeverijen.
Biercafé de Bonte Koe
(Purmerend)
Van origine een biercafé, maar met een gigantisch assortiment whisky's. Niet in het geheel doordat Huub Arents zelf een vervent liefhebber is van whisky. Af en toe wordt hier ook een whiskyproeverij gehouden.


Diverse sites

U vindt ons op....
En op....
Whisky Startpagina De whisky-dochter van Startpagina.nl
Speyside Cooperage Site van de kuiperij uit Craigallachie, deze kuiperij is zelf ook zeker een bezoekje waard.
The Classic Malts De site over de Classic Malts (Lagavulin, Talisker, Glenkinchie, Oban, Cragganmore en Dalwhinnie). Ook om lid te worden van de Friends of the Classic Malts.
TheWhiskyCouple Website van Hans Offringa en zijn vrouw Becky. Gezamelijk schrijft het echtpaar artikelen over whisk(e)y.
Stelle Robertson's Traditional Scottish Kitchen Website van Stelle Robertson. Stelle Robertson's kitchen onderscheidt zich in werkwijze en producten als een keuken die meer uitdraagt dan receptuur alleen. Hier wordt gezocht naar de oorspronkelijke smaak en deze met uitsluitend eerlijke ingredienten te vervaardigen.

 
Alles wat je over whisky wilt weten...
Vindt hier uw likeuren en bijzondere jenevers...
Cognac en Armagnac zoals u ze nog niet kent...
Leuke snuisterijen...